lördag 9 augusti 2014

Sossarnas systerparti vill utföra etnisk rensning av alla judar i Israel..

Fatahledamot förespråkar  etnisk rensning av alla judiska israeler.

Ledamot i centralkommittén talar för att driva israeliska judar i Jordanfloden och Medelhavet, i "solidaritet" med Gaza. 

Av Tova Dvorin och Ari Yashar 
Först Publicerat: 2014/08/08, 12:33 



Fatahledare Tawfiq Tirawi 
Den palestinska myndigheten (PA) har uppmanat till etnisk rensning av judiska israeler, efter att en tjänsteman lagt ut på Facebook öen uppmaning att "driva ockupanten ut från Jordanfloden till Medelhavet." 

Fatahs centralkommittéledamot Tawfiq Tirawi har skrivit ett meddelande till hans officiella Facebook-sida att läsa, "O våra fria människor av beslutsamhet och offer i Gaza, är du mer hedrad än oss alla ... Vi står fast vid löftet: frihet, självständighet och att driva ut ockupanten från hela vår mark, från [Jordan]floden till [Medel]havet. " []Se Fatahs Konstitution.]

"Leve fria Gaza!" tillade han. Inlägget har översatts av Palestinian Media Watch (PMW). 

Tirwai har länge varit en förespråkare av våld mot Israel och uppmanade palestinierna att ta till vapen kort efter Hamas-Fatah "samlingsregering" tagits med i april. 

Under de senaste veckorna har Fatah efterlyst våldsam "revolution" mot Israel, och hotade den judiska staten genom att säga till den att "förbereda liksäckar." 

Uttalandena är i linje med Palestinska befrielseorganisationens (PLO) charter från 1968, som uppmanar till "väpnad kamp" eller "väpnad revolution" förklarar "väpnad kamp är det enda sättet att befria Palestina," och uppmanade de lokala araberna att "vara beredd på den väpnade kampen. "

Efter charter, blev PLO och Fatah definierade internationellt som terrororganisationer, en status som togs bort under 1993 års Osloavtal.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)