torsdag 21 augusti 2014

Vad har Bennett, Danon och Lieberman emot Netanyahu?

Netanyahu Reprimands Bennett Over Gaza Criticism 21 aug

Netanyahu förbjöd Bennett att tala offentligt emot kabinettets beslut, som följer Netanyahus regler, men där han inte lyssnar på någon annan.Bennett bad Netanyahu sluta förhandla med terrorister, som om de skulle bestämma över Israel och lyckönskas av alla Israelhatare. Netanyahu bad sina medarbetare att sluta tala med pressen, han ville sköta det hela själv. Man kan lätt föreställa sig hur länge medlemmarna måste tala med Netanyahu om självklara saker, som att aldrig tala med terrorister - vi minns hur mycket snacket med Abbas gav - hans enda intresse var att få så mycket som möjligt utan att ge ett skvatt. Liksom Arafat. Liksom Hamas.


Bennett hade tidigare sagt att inte en enda förhandling om vapenstillestånd hade följts av Hamas TGS

Vi tvingas att sitta och bita naglarna och vänta på vad terroristerna ska få för sej och vem de ska mörda.

Under hela kriget (utom dagar då Hamas skjutit på gränsövergångarna för mat och mediciner till de civila i Gaza) har hundratals lastbilar med varor kört dit. Se COGAT.

Danon: Netanyahu's Policy Brought 'Humiliation' on Israel

Netanyahus tjat om "lugn mot lugn" har fått Israel att förlora varje initiativ.Vice försvarsminister Danon är mycket tydlig - Israel ger Hamas varje möjlighet att i lugn och ro bygga upp sitt vapenförråd, gräva nya tunnlar.

Netanyahu tål inte att kritiseras vad han än får för sej, och nyligen fick han för sej att avskeda Danon - i allt högre likhet med Sharon i slutet när inte var och en lydde honom. Sharon blev premiärminister på att lova att aldrig ge bort Gaza, och när han ändå gjorde det och förstörde livet för bortåt 10.000 judar och startade Hamas' raketflod, startade han ett nytt privat parti där han samlade de som såg upp till honom vad han än gjorde, minns Kadima som i senaste gallupen fick 0 röster.

Se också denna artikel där han anklagar Netanyahu för att helt lyda vänstern.

Lieberman Fires: 'Even Far-Leftists Would Topple Hamas'  20 aug.

Även vänstern tänker korrektare än Netanyahu, säger Lieberman, när Netanyahu är desperat att förhandla med terrorister som Hamas även om allt visar att de ljuger som krattor när de lovar något. Netanyahu är lika fånig som när han "förhandlade" med Abbas utan att få ett dyft, till och med när Abbas öppet sade att han snackade med Livni enbart för att få allt han pekade på utan att behöva ge ett dugg.

Lieberman säger helt öppet att vi inte gör ett dugg förutom att reagera på Hamas attacker, inga initiativ alls. Även vänstern säger att "Netanyahu förlamar Israel genom att ändra sig var dag."

Lieberman Rejects Hamas Demands: 'Terror Must Not Pay'  11 aug.

Lieberman säger det absolut självklara, att terror inte får löna sej, samtidigt som EU och speciellt Norge, md Turkiet trycker på att terroristerna ska få allt de vill gratis, speciellt stor hamn där båtar från Turkiet och Iran kan landa obehindrat, och en flygplats där en luftbro från samma länder kan landa utan att någon ser det.

De anser alla att Hamas behöver mer vapen för att äntligen ta kål på alla israeliska judar. Hade de bara ansett att Hamas behöver mer förnödenheter är det bara att sluta skjuta fullständigt illegala raketer mot Israel. Och vad de hade tjänat på om alla Hamasidioter började jobba i stället för att få pengar att mörda, som judarna gjorde i Gaza före 2005.

Lieberman säger att det inte blir hamn eller flygplats förrän Hamas är eliminerade.  Tji fick ni, norrmän.

Om Hamas får ett dugg lön för sin terror mot judar stimulerar det alla andra terrorister omkring Israel.

Minns EUBAM-Rafah? de påstår sig vilja starta sitt jobb igen efter att de sprang till Israel när Hamas kom, och Lieberman trycker också på att de måste sätta igång och jobba nu, ta ansvar vid återuppbyggnaden av Gaza så inte Hamas som vanligt stjäl cement etc. som tas in för civilt bruk. Det är välkänt att UNRWA har satt Hamas på några av de högsta posterna för import av cement så du kan gissa var det hamnat - se TGS , bortåt slutet av artikeln.

UNRWA har förvarat raketer i minst tre skolor och minerat en klinik. Är det förvånande att många viktiga positioner där hålls av HAMAS?

Här bara några detaljer från artiklarna, läs dem för att veta allt.












Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)