torsdag 14 augusti 2014

William Shabas igen.

Jag  nämnde honom just TGS, antisemiten som ska döma Israel eftersom han hatar dom. Några av hans uttalanden på länken.

William Schabas, kallad tidigare på måndagen till chef för UNHCR-kommissionen att undersöka krigsförbrytelser under Gazakonflikten, har nyligen krävt att Netanyahu och Peres ska åtalas för krigsbrott, framkom det.

UN Watch har släppt en sammanfattning av hans uttalanden och handlingar som visar en anti-Israel vinkling, inklusive hans januari 2013 uttalande under ett föredrag om att "min favorit skulle vara Netanyahu i dockan vid Internationella brottmålsdomstolen."

I ett 2009 blogginlägg skrev Schabas att "Israel och dess vänner, som har manipulerat sanningen om arten av det arbete som FN genom grov överdrift av rollen och inblandningen av vissa fanatiker," bör klandras för de svårigheter FN står inför i en konferens om rasism. Han skyllde också "provokativa politiker som Mohamed [sic] Ahmadinejad, som i desperation gör absurda uttalanden som förmodligen förtjänar att ignoreras snarare än överdrivas."

År 2010 frågade han: "Varför ska viefter Sudans president för Darfur och inte presidenten av Israel för Gaza? På grund av politiken."


Video på [YouTube]


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)