fredag 10 oktober 2014

EU ökar sina Nazisttraditioner - nu är mjölk från Judeen/Samarien förbjudet från januari.

EU set to reassess ties if Israel doesn’t move on peace

Det spelar alls ingen roll vad palAraberna gör.

Torrmjölken från Judeen/Samarien får du inte köpa pga Nazisterna, från PA vill du inte av förklarliga skäl. EU är helt ointresserade av vad de kristallklart kan läsa i Abbas Konstitution, där du har bl.a.


Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.


Folkmord accepteras alltså av EU och Löfvén men inte om man är jude och lagligt bygger hus.


New ban on dairy products is the result of a small technicality in EU legislation with regard to inspection.



Vi känner precis igen Nazistilen som tagit in BDS-agendan. "Köp inte från judar". Så enkelt.

Se andra artikeln. EU håller i smyg på med att följa Naziraditionen och trakasserar Israel angående affärer. EU har satt up ett antal bojkottorder som kan sättas igäng när de har lust att trakassera. 

Att judiska byggnader sker i area C, som Arafat fick Nobelpris för att acceptera samtidigt som han fick kontroll över 95% av västbanksaraberna - den sista biten negligerar EU totalt. De var själva med vid undertecknandet, bortglömt. 

Läskunnigheten tycks vara lika dålig som hos den svenska regeringen. 

Så vad kan Israel göra? Fortsätta utvecklas, EU hjälper inte palAraberna ett dyft att utvecklas men sen kallas palArabiska ambassadörer inte upp av EU:s stater när de begår terror och massmord, Israels kallas upp när de bygger hus helt lagligt och fabriker där många palAraber livnär sig. 

Hur är Israels ekonomi? Med EU, störst fortfarande, med Asien tvåa och USA trea. Se t.ex JP och Forbes. Läs speciellt den första artikeln: den visar att Israels handel fortfarande är störst med EU men Asien ligger tvåa och USA trea. Asien utvecklas, inte EU, de bara svär. Blir skoj när stora Asien går om EU. Att det är stort märkte jag 1975 när jag tog tåg och buss från Lund till Calcutta - innan jag tog ett plan till Bangkok.

Nu har du några artiklar att läsa så gör det! Denna artikeln är meningslös annars,









Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)