torsdag 30 oktober 2014

Palestinaarabiska sprängningar.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/egyptens-nya-buffertzon-mot-gaza-fardig/ - jämför när Egypten är nödsakad att spränga palArabiska hus för sin säkerhet efter många mord av folk från Gaza i Sinai och när Israel spränger illegala palArabiska hus. Gazaborna KAN enligt svenska media inte göra några fel och INGEN får göra nåt åt alla attacker från Hamas! De är heligförklarade av svenska media och som min mor hade sagt - "de har fått komplett fnatt". Har en Gazabo tillåtit en tunnel i sitt hus är han därmed på terroristernas sida.

Terroristorganisationen Hamas har i Shahars skrivning blivit en "rörelse" som man brukar kalla religiösa grupper i gamla Sverige men de hade inte folkmord i sina stadgar. De är oh så förvånade att någon reagerar på deras mordorgier huh, mördare som kryper upp från sina råtthål i dessa hus för att mörda och förstöra i Egypten. Hamas är inte mer klämt mellan Israel och Egypten än de själva ställt till med. De får mer pengar och gods än någon annan grupp  världen, och fortsätter sina mordorgier hos båda sina grannar. De är riktigt lessna att deras kumpan Morsi i Egypten inte fick hållas och förvandla hela Egypten till samma elände, ivrigt stödd av Bildt och Obama. Och Egypten ock Qatar. Morsi var ju så snäll och släppte en massa Hamasgangsters från fängelserna - till Bildts glädje.


Du kan läsa mer på t.ex.

Egypt Evicting Rafah Residents to Create a Buffer Zone

Egypt evicts Rafah residents to create buffer zone

Egyptian army to raze homes of citizens near Gaza border for buffer

Förestll dej nu att de 2005, när den sista juden lämnade Gaza, hade tagit emot erbjudandena från hela världen. Amerikanska vämsterjudar satsade enorma summor på att köpa de växthus till araberna som araberna omedelbart förstörde (Googla på t.ex. Gaza greenhouses destroyed). Läs många detaljer om hur Sharon förstörde livet där för bortåt 10000 judar http://en.wikipedia.org/wiki/Gush_Katif (trots att han vann valet på att lova att INTE göra det i valet emot socialdemokraterna) och dessa deporterade judar har än inte fått utlovad kompensation, en mycket svart fläck hos Israels ledare.

Gazanerna är som stora odrägliga tiggare till barn.













Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)