torsdag 2 oktober 2014

SvDs mellanösternlögner.

USA kritiserar nya israeliska bosättningar

Hårda ord om ny Jerusalembosättning

Minns du Göbbels patentmetod? Att upprepa samma totala osanning 5000 gånger så blir den sanning. SvD använder exakt samma metod.

Minns Hillarys variant? Hon kallade bosättningarna 'illegitimate' i stället för 'illegal' för att ingen skulle kunna förstå vad hon menade. Varenda kotte kan slå upp Osloavtalet som Arafat fick Nobelpris för, Vet du inte exakt vad som är område A, B och C se länk. Obs att det var ett avtal mellan Arafat och Israel, inget påtvingat av Israel utan ett avtal, som baserade sig på Säkerhetsrådets §242. Israel hade vunnit kriget 1967, Säkerhetsrådet tyckte - inget tvingande - att inte Israel skulle göra som normalt,  annektera Västbanken, Sinai etc. efter fredsavtal, vilket de redan hade rätt till enligt internationell lag som ställdes upp i San Remo och godkänts av både NF och FN. Peres hade så brått att ge Arafat kontroll över det område, A och B, där 95% av Västbanksaraberna bodde. Palaraberna fick kontroll över A, B efter att aldrig någonsin haft kontroll över något alls. Efter Osloavtalet gällde givetvis ett antal regler för båda sidor. Arafat skulle fängsla terrorister (du minns svängdörrsmetoden, att bura in dem några veckor och sen låta dom rymma bakdörren), stoppa all terror, stoppa all hatincitament i hans media, skolor, moskeer. Vi vet hur det gått, inget har gjorts.

I varje fas av uppbyggnaden av område E1 så tjuter Obama och "Fred Nu" om att israelerna inte får bygga mellan Jerusalem och förstäder som Ma'ale Adumim. Så får vi veta att det ligger "mellan Jerusalem och Betlehem". Var det ligger kan du se på denna länk. En god bit från Betlehem.

SvD förnekar det hela för att visa sin anti-Israeliska agenda. Hur kan man tro ett dugg av vad de totar ihop?

Så vad är kontroversiellt i att Israel kontrollerar area C, som de har full rätt till? Exakt samma rätt som araberna kontrollerar area A, B, inte för att man hör mycket om de arabiska bosättningarna där, hela nya städer etc. som Rawabi.

USA kritiserar FN-tal av Abbas
Abbas idiottal i FN har i princip omintetgjort alla hans möjligheter att få något mer genom "fredsförhandlngar", Det verkar vara hans dödsryckningar, han är gammal, född 1935 och sjuk och han lär inte vinna något på att häva ur sej idiotier. Som vi vet har Fatah hotat använda en atombomb mot Israel om de hade en. Ser man på några av Fatahs Konstitutions paragrafer är de mycket tydliga varför inte Abbas vill ha fred, han vill ha hela Israel:

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.

Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Abbas hotar bryta Hamassamarbete

Obama och EU gick på grodan att palaraberna skulle ha TRE regeringar liksom de vill ha tre huvudstäder. Den nya regeringen enbart för att kunna tigga mer pengar - tyvärr har de inga. Hamas har försökt attackera Abbas på Västbanken. Om du tänker efter har inte Abbas vågat besöka Gaza på länge.

Så tips till Svd - låtsas inte försöka skriva nyheter.





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)