onsdag 12 november 2014

2000 fler israeliska soldater till judiska nybyggen.

http://www.timesofisrael.com/soldier-lightly-wounded-amid-west-bank-clashe

Netanyahu och Ya'alon måste öka skyddet för judiska nybyggen bland annat, Araber kastar brandbomber och granater, Netanyahu kan inte fortsätta att ömka sej över araberna som förstör sina liv genom mord och mordförsök.  Hade inte israelerna funnits hade arabernae haft en ekonomi som mer hade liknat en syrisk bondes, när det gäller vatten och el och allt annat. PA, Abbas regim har inte gjort det minsta försök att försöka starta en statsbyggnad, inte ens satt upp elmätare och känner inte för att betala för elen från Israel.. De får fler donationer än nån på dnnna jord - se histogrammet i högerkanten. De liksom bara försvinner precis som under Arafats regim. Att Löfen säger "Sesam - Varde En Stat". och ger av svenska skattemedel hur mycket som helst utan att fråga, skapar liksom ingen stat.

2000 fler israeliska soldater har skickats till Area C, det Israelkontrollerade området som Arafat fick Nobelpriset för, samtidigt som han fick kontrollen över 95% av västbanksaraberna och områdena där de bodde. Utanför Ramallah ägde en demonstration rum med minst 50 araber som kastade sten på en arméenhet - det enda som skulle kunna nämnas är om någon arab träffas av ett varningsskott men vad ska de unga israeliska soldaterna göra? D'r 'r soldter längs vissa huvudvägar innan de helt måste stängas för araber.

Arbiska terrorister kastar granater från taken i Jerusalem. De drömmer väl om när Jordanien illegalt ockuperade en stor del av Israels Huvudstad 1948-67 och tog chansen att förstöra många judiska minnesmärken, alla synagogor de kunde hitta, ganska många eftersom judarna hade varit i absolut majoritet sen mitt på 1800-talet. De till och med grävde upp en massa gravstenar och byggde hus och getstall och pissoarer. De hade gärna fortsatt förstörelsen som vi ser, livligt påhejade av Löfvén och många andra EU-bor.

Israeliska förare varnas för att köra i arabiska områden, rena Rosengård.

Israeliska advokater arbetar nu på att stämma Abbas i ICC för folkrättsbrott efter alla terrordåd han har tagit ansvar för.






.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)