måndag 3 november 2014

"Bäddat för valseger – och kris"

DN beskriver sin uppfattning om det snart kommande mellanvalet i USA på DN. Det verkar mest Obamareklam som vanligt.Att republikanerna stöder Israel verkar vara en stor synd. Tänka sej att dr är många vita kristna bland väljarna - så förfärligt! Att det råkade vara de som byggde upp landet - who cares.

Både Obama och hans fru (som mer och mer beskrivs som transvestit) har starka och välkända kontakter med kommunistpartiet de deltog i i sin gröna ungdom. Obamas två val har starkt anklagats för omfattande valfusk (Googla på Obama election fraud) med hela webbsajter fulla av bevis. Hans "födelsebevis" har plockats ner som amatörjobb av bildanalytiker. Anyway:

Det diskuteras nu hur mycket republikanerna kan vända Obamas stora förkärlek för Iran och hat mot Israel, vilket endast kompenseras med att den vanlige amerikanen i alla gallupundersökningar är starkt Israelpositiv - något som hånas i DN. Det talas också om hur Obama under sista två åren kommer att satsa allt på att avlägsna sitt stöd av Israel i FN etc. Vinner republikanerna kommer kampen att skärpas mot Obamas alla försök att spela diktator och bryta kongressens ord.

Obamas stöd till Irans kärnvapenproduktion oroar Israel självklart, det är samma hot mot Arabvärld och Europa, men det vet inte DN. Obama har gjort bort sej i hela den muslimska världen, Egypten och Saudiarabien har därmed kommit närmare Israel även om de inte vågar säga det öppet. Obama älskar bara länder som Turkiet och Qatar, som levererar enorma mängder dollars till ställen som Gaza.

IAEA som ska bevaka illegal kärnvapentillverkning stoppas hela tiden i deras inspektioner av anläggningar i Iran. Samtidigt som Obama ger dem enorma summor för att de inte gör någonting. Nu har tom EU skällt ut Iran, för att Irans trots stoppar alla möjligheter att få ett avtal - samma stil som Abbas. Iran hade kärnvapenprogram åtminstone till 2003 och har med största sannolikhet startat ett igen. Ett land som har bland världens största tillgångar på gas och olja, och samtidigt satsar all välfärd för invånarna genom att orsaka bojkott av nödvändiga varor.

Från länk
Abbas och Iran är lika skickliga på att snacka skit i det oändliga utan att komma med en enda eftergift. En ytterligare artikel om t.ex. Parchin basen, en forskningsstation som länge visat spår av illegal verksamhet, här. Jag Googlade på Parchin illegal för att hitta bilden.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)