tisdag 25 november 2014

"Kritiserade B’Tselem får utmärkelse"

Shachar påminner mej om Dick Haas - minns du honom? Han skrev för DN för rätt länge sen, men med det Israelhat han fick order om att skriva, ville han inte känna sig som en prostituerad som gör allt för betalning utan lämnade och började skriva på svenska från Jerusalem i stället tills han fick cancer.

Nathan Shachar har inget emot att prostituera sig.

Hans artikel http://www.dn.se/nyheter/varlden/kritiserade-btselem-far-utmarkelse/  förskönar de värsta Israelhatande vänsterextremistiska NGOs och målar dem rosa i kanten. Lägger till att de irriterar de i Israel som vill att Israel ska vara ett judiskt Israel och inte ett palArabiskt - kort och gott de propagerar emot den demokratiskt valda regeringen och Knesset (riksdagen) och använder en våldsam mängd pengar från utlandet för att knäcka Israels demokrati. Och referas ofta i Svenska media för att uttrycka Israelhat och klämma i att "israeler säger det"..

Han tar upp det som något negativt att man, för att överleva måste ha ett starkt försvar mot en halv miljard muslimer och förlöjligar det, tycker det ät bra att dessa "människorättsgrupper" är emot detta. Observera att denna människorätt inte gäller judar så de räknas inte som människor, ingen av dem talar om judars rätt. Israel är faktiskt ett land I KRIG som måste skydda sig mot en halv miljard araber + världens extremvänster!

Peace Now är också helt emot att Arafat fick Nobelpris för Osloavtalet som sa att han skulle kontrollera 95 procent av Västbanksaraberna medan Israel fick kontroll över area C där kanske 5 procent är araber. Speciellt Peace Now (Fred Nu) arbetar hela tiden emot Osloavtalet, de vill att område C ska bli alltmer arabiskt genom att smyga sig dit med EU-hjälp. de skulle älska om Obama och många andra fick igenom fri rörelse mellan Gaza och Hamas inkl. alla deras vapen till the Palestinian Authority, Abbas, som skapades i samband med Peres osaliga Osloavtal som enbart har varit till ondo för Israel och där ledarna Arafat och Abbas aldrig någonsin uppfyllt alla löften som stopp för terror, hatpropaganda mot Israel etc. etc. Så blir det fri transport av Hamas vapen till Abbasland innebär det att iranska raketer kommer upp bland Jura berg med fri utsikt över Tel Aviv och Ben Gurionflygfältet, som på bilden. det vill säga nästa Förintelse som många hoppas på.


Han tar upp B'tselem, Fred Nu och Breaking the Silence.

Den första länken går till NGO Monitors avdelning om B'tselem, som täcker de flesta av dessa anti-Israeliska Människorättsorganisationer ("människor" är araber och extremvänster, judar är ointressanta)  som vänsterextremister älskar.  Du ser vilka enorma mängder av pengar de får från alla organisationer som hatar Israels demokrati och vill att araberna ska ta över alltihop, trots att araberna redan har mer än 600 gånger så mycket land som Israel.

Som du ser fick de 9 miljoner Shekel, i stort sett dubbelt så många kronor, för att sprida hatpropaganda mot Israel. Sverige har gett ofantliga summor via Diakonia. Och nu alltså ett ytterligare antisemitiskt pris från Stockholm. Såg du att palArabernas terrorister på en vecka utförde 214 terrordåd? http://thegolanispy.com/2014/11/17/vad-hande-forra-veckan-i-lofvens-systerregim/ Saknas totalt i svenska media. Tror du regeringen vet? Vill veta?

Fred Nu (ovan) har länken till vilka länder som ger dem pengar för att bryta mot Osloavtalet. Ett avtal Arafat fick Nobelpris för men som svenska media inte nämner. och som svenska vänsterjudar, "Obamajudar" inte talar om eftersom de tycker att Araberna gav för mycket..

Fred Nu gör husundersökning hos araber i Area C för att försöka hitta gamla dokument på att de fick land av Jordanien under dess illegala ockupation även om det aldrig utnyttjats till nåt. Nu dras de fram inför Israels högsta domstol som  också i stort sett beror på extremvänsterns medlemmar. Ett exempel - för några år sen gav dåvarande chefsdomaren alla rättigheter åt araber utan grund, emot judarna, precis som Peace Now ville.

Breaking the Silence, uppsatt av lefties med EU-pengar, minns när Diakonia släpade hit dom, media skrev så glamoröst om dem och deras förakt för Israel. Jag skrev ett antal brev till dem och påpekade att det finns andra organisationer i Israel som visar upp sig öppet - Breaking the Silence höll massan av medlemmarna helt anonyma. den organisationen http://www.friendasoldier.com/en/ presenterade jag för många media, SR, Armémuseum (se länken) där Diakonia körde sin antisemitiska show, inte en enda såg nån anledning att tala om att väldigt många tycker precis tvärtom. Jag påminde om att Pressens Etiska Regler kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling de bara flinade.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)