torsdag 6 november 2014

Netanyahu måste ta arabfaran i Jerusalem på allvar och har börjat.

SvD

One Dead in Jerusalem Car Terror Attack

Flera VIDEOS. i artikeln. En Hamasterrorist utförde dådet, En dödad och minst 13 dödade. Hamasgubbar prisar dådet. Terroristen körde rakt in i en människohop som väntade på snabbtåget. 5 av de attackerade är svårt skadade. Terroristen fortsatte köra in i flera bilar tills han stoppades. Sen hoppade han ur med en järnstång i handen och började attackera passerande. En gränspolis i närheten sköt ner honom. Hamasterroristen, Ibrahim al-Akri, bodde i förstaden Shuafat. Han lovordas på flera Hamas-webbsites och av Hamas talesman Mushir Al-Masri. Denne terrorist berättar mer om Hamas aktiviteter, Hur de skiter i förhandlingar i Kairo utan fortsätter terror som alltid. Hur de vann över Israel i kriget. De fortsätter sända raketer och gräva tunnlar, speciellt med tillskottet på 5 miljarder som västvärlden gav dem för lyckat jobb. Den beundran de får från EU. SvD visar video från dådet. Se även SvD.

FN och några andra har klämt fram ett litet fördömande får de två mord med bil som palAraber just exekverat.

Amnesty kör en av sina vanliga antisemitiska inlägg - såna som omedelbart publiceras av våra media. Det HAR hänt att de också har anklagat Hamas någon enstaka gång för att visa hur neutrala de är.

När en turkisk flotta tillsammans med Erdogans välsignelse och pengar, anföll Israel för några år sen, och Israel försvarade sig, anmälde några stackare Israel för "krigsbrott" för att de försvarade sig, men det har ICC lagt ner. TT nämner inget om anfallet och den illegala åtgärden att försöka bryta en laglig bojkott av en terroristorganisation förstås.

Rumpor mot Klippdomen - som inte är moské.
Och från Israel. Som en "goodvill gesture" har Netanyahu tillåtit 500 Hamasterrorister att komma till Jerusalem!  I alla tider har detta skett mot palAraberna i hopp att några massmedia i väst ska skriva om det - inte för att det händer. Har du någonsin sett det i DN eller SvD? Skriv i så fall som kommentar under denna artikel.

Hamasterrorister gömmer sej i al Aqsa.  Se

Al Aqsa Mosque Turned into Terror 'War Room'

Jordanien fick av Moshe Dayan kontrollen över den judiska Tempelplatsen, den heligaste platsen för alla religiösa judar. Ungefär som om Israel fått kontrollen över den svarta stenen i Mecka. Spelar ingen roll vad Israel gör för att ha kontroll över platsen, klagar kungen i Jordanien. De jordanier som bevakar platsen skulle inte få för sej att stoppa muslimska upplopp där, så enligt kungen, EU, FN, Obama får inte Israel göra någonting. Muslimska Knessetmedlemmar skriker på judarna. Islamisterna gömmer sej i al Aqsamosken där de känner sej ganska säkra för polisen liksom de Gjorde i Gaza, gömde både terrorister och vapen i sina moskeer.

Om en månad ska "fredssamtal" fortsätta i Kairo mellan Hamas och Israel. Fram till des ska där också vara fredssamtal mellan Hamas och Fatah.



Under tiden jobbar Hamas vidare att gräva sina råtthål.

Hamas Says IDF Didn't Destroy All Terror Tunnels

Netanyahu Vows: We Will Win the Struggle for Jerusalem

Netanyahu varnar än en gång Abbas och Hamas från att försöka förstöra Jerusalem med terror.

Push to Reroute Jerusalem Light Rail Due to Violence

PalAraber har åtskilliga gånger attackerat lokaltåget i Jerusalem. Tåget sattes upp för att hjälpa både judar och araber att utnyttja det, men efter alla arabers attack på både tåg och passagerare ska araberna få slippa tåget, en planerad utvidgning som bl.a skulle omfatta Shuafat ska ändra sin rutt. (Sök efter ordet i toppen av bloggen.)

Arabiska familjer i Jerusalem med barn dömda för stenkastning kommer att få barnbidraget halverat

Tågen slutar gå i vissa arabiska områden.









Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)