torsdag 6 november 2014

Obama ger och ger till Iran.

Iranian website reports U.S. giving ground on nuclear centrifuges

Obama satte först gränsen för antalet centrifuger till 500 i början av året, nu är den uppe på på 6000. Iran har ca 10.000 centrifuger snurrande och 10.000 i reserv.

24 november är nästa deadline för diskussionerna mellan Iran och världens mäktigaste stater, hittills har Iran alltid vunnit.

Att republikanerna nu kommer att attackera vansinnet är givet. En ny republikan, Lee Zeldin är en ny proisraelisk talesman, han är jude och med stor erfarenhet från Irak. Han säger hur det är i stället för att berätta sagor som Obamas administration.

Republikaner har nu kontroll vilka lagförslag som släpps fram i Kongressen. Zeldin säger klart och tydligt att Jerusalem är Israels huvudstad (minns att Kongressen för ett antal år sen beslutade att USA skulle placera sin ambassad där, men sen har presidenter förbjudit det av rädsla för araberna.) Han säger tydligt att Israel är USAs bästa vän. Israel gör Mellanöstern mycket säkrare för USA, Israel måste ha resurserna för att försvara hela Västvärlden mot islamisterna.

De enda förhandlingar som är bra för USA är de som INTE pressar Israel utan dess fiender. Han supportar alla metoder att stoppa Obama från att fortsätta ge Iran vad de önskar. Och:

Wow. An entire statement about Israel and not one word about how Israelis consume oxygen beyond the Apartheid Green Line is the reason there is no peace on Earth, or how the single goal of the peace process has to be the creation of a Palestinian State.
Många fler detaljer i artikeln, men klart är att Obama kommer att få motstånd mot hans diktatur.




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)