torsdag 27 november 2014

Vad gör Abbas, Lövéns politiska systerparti, med de enorma mängderna pengar han får?

2.5 miljarder Euros!!!!! Så mycket har "försvunnit" av floden med EU-donationer till palAraberna! Har de betalt elräkning och vattenräkning? Inte lust men om Israel drar in  lite bidrag för att betala vattenräkningen till vattenbolaget i Israel skriver världen elakartade krior. Hur mycket av det kommer ursprungligen från våra pensionärer? Total hemlighet för våra senaste regeringar - det var länge sedan det sades att det Svenska folket skulle styra över sina skatter.

Här några referenser

Middle East Monitor: EU says Palestinian Authority lost 2.5 billions of aid

Austerity for Europe – increased EU aid for the Palestinians

Palestinian Authority - Millions in aid go missing.

Och ändå skickar vår Marxistregering oerhörda summor till de muslimska terrorbanden. Som inte går till folket - som häromåret fick Israel ta hand om 180000 palArabiska sjukdomsfall. Pengarna gick till viktigare ting.

Jag tar upp detta igen eftersom inga politiker eller media i Sverige nämner ett ljud, bara suger oss pensionärer på alla pengar som möjligt är, skickar till erkända terrorister i ren antisemitisk, nazistisk anda. Bara de hatar judar går alla lika bra och de får helt okontrollerat pengar i oändlig mängd, se histogrammet i högerkanten. Har du hört det jag just skrev om, att Abbas sagt att islam förbjuder honom att sluta fred med Israel? Varför tar politikerna eller media inte honom på allvar? Bara skänker ena miljarden efter den andra?

Jag nämnde också - när det upptäcktes av de som granskar EU:s ekonomi, att samma enorma summor försvinner som under Arafats kleptomani, verkar det lika ointressant. Tänk om det var du eller jag som undanhöll en tusenlapp i skatt....... Häromdana gjorde jag en snabböversikt över alla pengar som Löfvén ger bort av våra skatter, utan att fråga, http://thegolanispy.com/2014/11/17/oversikt-vad-lovet-regeringen-ger-till-terrorister/
E verkar precis lika ointresserat att ta reda på vart dessa 2.5 biljoner har tagit vägen, som att ta reda på Arafats enorma försnillade summor. den stora frågan år ju varför?

det är ingalunda godkänt av alla oss pensionärer och inte några andra heller som vet hur det förhåller sig - så det är ren och skär stöld. där står kristallklart hur palAraberna ska tjäna exportinkomst, det har stått i 20 år på http://tinyurl.com/chgcxc2 men varken Sverige eller EU kan läsa innantill tydligen, ingår inte i den minimala utbildningen (minns att baronessa Ashton har en fil.kand i sociologi och inget annat - vad folk tar när de inte klarar av något annat. Hon kan inte ens svetsa som är nödvändigt för en statsminister i Sverige.) Väldigt få i regeringen har ju tagit någon akademisk grad och svenska gymnasister kan knappt läsa. En väsentlig sak man lär sig på universitet sedan århundraden är att inhämta fakta och kunna presentera det korrekt. De flesta blev ju lärare eller präster.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)