tisdag 13 januari 2015

61% av tyskarna anser islam vara ett hot.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189696#.VLRzKyuG_sR

Två av tre tyskar ser islam som ett hot. 61%. Har du sett det nämnt i några svenska media? De tjafsar som om motsatsen gällde. De ljuger alltså rakt ut för att tillfredsställa muslimska terrorister. Läs artikeln i länken. Hela Europas politiker och murvlar anser att maslimernas verksamhet ska stödjas.   Du kan se bilder av Pegida som visar sanningen på länk. Däremot stöder inte EUs stater demokrati och ytttrandefrihet och åsiktsfrihet. Utom för muslimer.

En annan artikel om Pegida i Fria Tider

Varför håller våra massmedia på att råljuga? Det var länge sedan de var "den tredje statsmakten" för att hålla reda på den första och andra, nu jamsar de med hur öppen lögnen än är med dagens Google som lätt hittar fakta. Och lögner förstås men eftersom man kan ta upp ett antal artiklar från pålitliga källor och jämföra hittar man lätt rätt med lite erfarenhet. Något minsta skolbarn måste lära sej.as

Jihad i Malmö ser en annan sida av det hela som är nog så viktig men för tankfull för vanliga slaskmedia aldrig någonsin förmögna att se två sidor på en sak.

DN:s allt igenom pro-terroristartikel på länken.











Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)