torsdag 29 januari 2015

Obama sänder folk till Israel för att sprida kärlek för leftisarna där, som vill förstöra Israel.

Som du har sett på dagens gallupundersökningar i Israel har arbetarpartiet och Livnis parti gått ihop om att sprida vänsterpropaganda. Tyvärr har de lyckats rätt bra, se länk, med arbetarpartiets Herzog som har åkt till Ramallah nyligen länk1 länk2 för att beundra Abbas och försäkra honom att han snart har kontroll över allt han vill ha. Vänstern har helt hoppat över Abbas Konstitution som bl.a. säger

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.

Vänstern talar väl så vackert om nåt nytt Osloavtal där PA (Palestinian Authority) inte behöver lova något alls, bara Israel. Det förra avtalet innehöll många löften där PA inte hållit ett enda. Vänstern överallt följer med.

Obama gaggar ena ögonblicket om att Netanyahu har inbjudits till Kongressen utan att han har fått ställa till något, nu gör han allt för att förstöra det för Netanyahu i Israel i det kommande valet. Han har sänt ett gäng folk dit för att göra propaganda för vänsterns arbetarparti - tala om interferens före ett val! Caroline Glick skriver upprört om det på hennes FB-sida - sök på hennes namn där, det ligger överst nu. FOX news har talat om det. En artikel,

Look Who is Behind the New US Democratic-Style Campaign in Israel

talar om de som ska attackera Israels demoratiska val. Att Soros är inblandad kan man förstå. Att vara rik är viktigare i vissa kretsar, än att säga nåt vettigt.

IMRA:s analys på länk.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)