måndag 9 februari 2015

DN:s fantasier: "5 olösta frågor i Israel-Palestina-konflikten"

http://www.dn.se/nyheter/varlden/5-olosta-fragor-i-israel-palestina-konflikten/



Detta borde ha en titel: Vad som är politiskt korrekt att tycka i Sverige, Det tar förstås inte någon hänsyn till fakta.

Obama berättade första arbetsdagen till Abbas vad han skulle göra och inte göra. Inte då heller hade Obama den minsta aning om vad som står i lagar och förhandlingar. Ingen aning om att arabländerna krävde att det skulle skrivas att vapenstilleståndslinjen mellan Israel och Jordanien INTE får betraktas som politisk eller nationell gräns, det är endast en vapenstilleståndslinje. Åtminstone borde DN kunnat ha slagit upp Viki och få det kristallklart.

Huvudfrågan sedan Kerry började försöka att med tvång få Netanyahu att ge upp all säkerhet för Israel är att Väst liksom PA, Abbas regim, helt negligerar Osloavtalet och enkla fakta som att kalla det av Jordanien illegalt ockuperade land 1949-67 göt "palestinskt" vilket aldrig någonsin existerat. Osloavtatlet försökte skapa detta men Arafat och Abbas har totalt vägrat eftersom det strider mot Fatahs Konstitution som bl.a. säger

Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.
Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrota den sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Detta är vad Israels motståndare lever i. Och EU/Sverige inbillar sig att de kan få araberna att tvinga fram nästa Förintelse genom tjat och mutor. Tänk om Israel blir riktigt arga?

EU ägnar sig åt en rad olagligheter för att de tycker att deras hitlertraditioner ska få utlopp, utan hänsyn till lagar. Se artikel jag nyss lade ut TGS

Har Sverige förtröstan på att deras utarmade skolsystem inte ska få nån att upptäcka att de ljuger? Många i regeringen har ju inga högre studier så det uppskattas inte  TGS.

En skröna de fortplantar är att PLO erkänt Israel. Arafat sa "ja ja" men PLOs charter ändrades aldrig enligt vad han sa. Ett sätt att ta reda på det är att gå till http://www.imra.org.il/
 klicka på Search och skriv in PLO Charter NOT amended så får du dussintals artiklar, klicka på en eller två med mest relevant titel

Och slutfrågan: varför ljuger DN rakt ut i luften på ett så glättigt sätt? Vem vill de lura?





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)