söndag 15 februari 2015

Så bekämpar EU terrorhoten

DN berättar hur EU famlar sig fram utan att lyckas med något verkligt mot islamisterna. Problemet tycks vara att man stör terroristernas integritet om man gör något överhuvudtaget, redan att registrera vilka som åker på träningsrunda till Syrien/Irak.

Där finns många förslag hur man ska stoppa islamisternas framfart överallt och närmast EU. Att göra som Sverige som släpper in kända terrorister, SÄPO registrerar dom och låter dom fortsätta, ger dom TERAPI och sprida sin terrorinformation till fler som vill leka rebeller och åka till Syrien/Irak - det stoppar dom knappast.

Jordanien sätter varenda terrorist som kommer från Syrien/Irak i fängelse. Sverige gör inget, låter dom komma och gå och få frukost i Sverige. Man får inte ta ifrån dom deras medborgarskap trots att det hade fått en del att tveka. Även världens största muslimska land, Indonesien, tar medborgarskapet från ISIS-idioterna. Det talas väl om det i några EU-länder men inget allvarligt - och speciellt inte i Sverige - vi har ju bjudit in dom så hur kan vi sen säja nej?

Finns mycket annat. Profilering. Ett fult ord här men på världens mest hotade flygplats, Ben Gurion Airport i Israel, och landövergångarna har det lyckats mycket väl och knappt en enda terrorattack på många år. Dr finns mångårig erfarenhet - lär av dom!

Där finns många sätt att känna igen en temporär terrorist.

Seriösa straff - mördaren i Köpenhamn hade ett långt syndaregister men kunde fortsätta mörda utan några problem. En muslim som begått brott borde ha en väldigt tunn linje innan han blir utsparkad.
Stör hans integritet, suck, bättre att begå massmord i lugn och ro? Hans liv mot våra. Ta hit några poliser från hans hemland och använd deras lagar.

Säg till massmedia att inte medvetet gömma varenda muslims religion och identitet så han kan fortsätta oantastad. Det ger media också möjlighet att säga att "han är muslim och har alltid levt ett perfekt ostraffat liv." Men det hör man aldrig, hör man om ett våldsdåd utan några detaljer tar man för givet att det är en muslim. Alternativet är att låta vanliga svenskar dö. Tydligen mindre viktigt.

I Syrien har nu mer än 200.000 muslimer mördats av muslimer utan att Obama har brytt sej om det. Vad säger det om muslimer (inklusive Obama). Bägge sidor säger att det är ok att våldta kvinnor från den andra sidan. Är det krig ska man ju ha kul.

The Battle of Tours in 732, depicts a triumphant Charles Martel (mounted) facing Abdul Rahman Al Ghafiqi (right) at the Battle of Tours. Painting (1837) by Charles de Steuben.
Konstigt att Charles Martel var så mycket visare när han stoppade muslimerna som kom söderifrån, i Poitier 732. Nån  vishet har inte anats i Europa sen muslimerna började ta över.











Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)