lördag 7 mars 2015

"Egypten öppnar gränsen till Gaza"

TT i DN, säger detta, utan den minsta redogörelse för omständigheterna, inte i DN och inte på de enligt Google 1870 andra med identiskt samma rubrik. Färre har artikelbörjan Egypten öppnar gränsövergången Rafah till Gaza men många nog är ointresserade att ge lite mervärde utan bara snabbkopierar. Tänk vilka mängder av papper där går åt. Och staten fattar inte varför de säljer dåligt trots massvis med statsbidrag.

De hade t.ex. kunnat förstå Egypten om man kollade antalet dödasde egyptiska soldater och poliser totalt i Sinai på sistone. Kolla länk: där står hur många som dödats tack vare Sinaiterroristerna inkl. dem själva. Dödsfallen den sista gången säger inte ett dyft om varför Sisi tvingas att blockera Hamas i Gaza.

Sisi räddar liv, han kommer ihåg de stora turistinkomsterna man fick från Sinaiturism innan terroristerna körde igång på allvar.

Där är bara en tunnel under Suez, nu talas om att bygga 6 så att Sinai blir en verklig del av Egypten, där stora mängder land kan användas liksom Israel använder Negev allt mer och mer.

Sinaiterroristerna ägnade sig åt allsköns mord precis som ISIS, som de gått samman med. T.o.m. AB har missat - eftersom inte Israel var inblandat - länk där CNN rapporterar om organskörden i Sinai från passerande flyktingar som har en och annan njure, lever eller hjärta för mycket. Enligt terroristerna.

Vill du läsa om fakta som TT mycket väl kunde ha rapporterat, se

Egypt to open Gaza border once PA takes control of it

Egypt to open Rafah border crossing with Gaza
Medan jag ändå snokade hittade jag

BP unveils $12 bn investment in Egypt gas fields

som visar Sisis aktiviteter, nu när han har rensat och håller på att rensa bland muslimska terrorister, du vet de som Bildt skickade varma twitters till.

Vet du att du betalar stora summor av din skatt till EU:s bevakning av övergången mellan Egypten och Gaza? Läs. När läste du senast i våra media att de gjort nån nytta där? Big joke.

Icke-terrorister i Gaza och Egypten är inte fiender, så varför i stora hela världen ordnar de inte normala gränspassager för folk och handel??? Enbart de av EU älskade terroristerna, som Hamas och Muslimska brödraskapt.

En annan av Sisis åtgärder är att stänga mängder av ställen där hatmånglare föder upp terrorister, se motivationerna här, Nåt de borde göra i Paris, där gatorna är täckta av tillbedjare ointresserade av att följa några västerländska regler utan är där för att visa sin  makt.







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)