måndag 16 mars 2015

Obama har just förklarat Iran och Hizbullah kemiskt fria från terrorister. Mer svenska Göbbel-lögner

Här nämner jag Obamas senaste vansinne, och fortsätter med Tusen-och-en-Natt från DN.

http://www.timesofisrael.com/us-report-scraps-iran-hezbollah-from-list-of-terror-threats/

Hans fantasi är farligare än svenska massmedias som lyfter "fakta" från vänstersagor helt obehindrat och med liten kritik.

Våra massmedia har just utstött sådan för att driva med det svenska folket. Se DN och speciellt DN1 som den leder till.




Anita Goldman, känd för vansinneshat mot Israel i sina krönikor i Aftonbladet,  nu tycker DN ska dekorera deras blaska på värst möjliga sätt också. Läs hennes skröna - några av de mest tydliga lögnerna:

1) Rabin och tvåstatslösningen. Han sa tvärtom att palAraberna kan få viss autonomi, aldrig stat! Se länk. Därifrån:
Den palestinska enheten är ej en full stat, som styr det palestinska folket under sin ledning. Israels gränser kommer aldrig att gå tillbaka till stilleståndslinjerna av den 4 juni 1967.
Israel har inte ockuperat något med någon vanlig definition. Det föregicks av ett illegalt anfall och ockupation av Jordanien, med engelsk hjälp - England hade ju uppfunnit dem! Här en intressant internationell lag, aldrig annullerad: länk

Där har du mandatlagarna som England skulle hålla när de fick mandatmakten. De lyckades bryta med nästan alla, som en stormakt gärna gör eftersom ingen vågar säga emot dom. I början står det:

till förmån för etablering i Palestina av ett nationellt hem för det judiska folket, är det klart att inget bör göras som kan skada de civila och religiösa rättigheter för befintliga icke-judiska samhällen i Palestina, eller de rättigheter och politiska ställning åtnjuts av judar i något annat land
Enkelt - det ska vara fritt för judar att invandra men INTE araber, England gjorde precis tvärtom. Länk. En bit ner hittar du:
alater in 1939 Winston Churchill said ”So far from being persecuted, the Arabs have crowded into the country and multiplied till their population has increased more than even all world Jewry could lift up the Jewish population.”

Jordanien satt på illegalt ockuperade Västbanken och därefter attackerade de Israel, så de får helt skylla sig själva att de förlorade. PalAraberna hade då som nu som hobbyverksamhet att döda judar. Tänk vad synd, Anita, att de inte lyckades bättre!

Jordanierna satt där och glodde, ockupationen enbart accepterad av England. De attackerade igen 1967 och förlorade kapitalt. Krympte bak till Jordanien som England stulit från det "judiska hemlandet" med användning av Artikel 25 i mandatreglerna, liksom för Jerusalem, judarnas huvudstad sedan de flyttade den från Hebron för ett antal tusen år sen. Peres drog in Arafat i ett vansinnesanfall och trodde de kunde uppföra sig som västmänniskor om de blev mutade nog, precis som Wallström.  Så småningom trodde han att det var MÖJLIGT att tala med en tillräckligt mutad Arafat, han fick kontroll över 95% av västbanksaraberna och ett Nobelpris. Israel fick full kontroll över area C, något Wallström och EU inte har en aaaaaaning om.

PalAraberna har haft massor av chanser att se Israel. De kunde resa fritt ut och in före intifadorna, Gazaborna likadant tills Hamas började skjuta raketer på civila.  Härom fick tusentals av dem visum för semester i Israel under Ramadan, så de såg både strandlivet, som de kunde jämföra med det i Gaza - Googla på Gaza beach life och Gaza luxury, och Jerusalem.
Se:

Palestinians Celebrate Ramadan in Israel

Palestinian tourists conquer Tel Aviv

Up to 300,000 Palestinians visit Israel for Ramadan

Thousands of PalArabs visit Tel Aviv beaches - for Ramadan

Million Palestinians to enter Israel during Ramadan

Anita har inte sett en enda. Speciellt passar det inte hennes agenda.

Hon talar om den "mycket liberala dagstidningen Ha'Aretz medan högern i Israel kallar den "det palestinska språkröret på Hebreiska".

USA, EU och FN är hennes gudar, när det händer saker i Israel. Inte det minsta om allt som går framåt för Israel. Inte för att jag har hört ett skvatt vad Herzog tänker göra åt nackdelar mer än att han och Livni har vallfärdat till Ramallah för att fråga.  Livni har förresten just en dag före valet, hoppat av samarbetet med Herzog på den punkten de startade - hon kräver inte att premiärministerposten skiftar dem emellan. Hennes parti hamnar ändå under gränsen för att komma in i Knesseta. Min kristna syster ringde just från Israel och jag frågade vad gott Herzog hade gjort. Hon tänkte fortfarande 5 minuter senare och hon har ändå bott där 20 år och till och med bort på en socialistisk kibbutz. Men inte tänker hon lägga en röst för vänstern inte!

Israels förbättrade ekonomi skrev jag just om.De riktar sig alltmer mot handel med Asien, som passerat USA. Ca 25% aså EU-handeln fortfarande större. Asien är faktiskt större, både Indien och Kina är dubbelt så stora som EU, medelinkomsten stiger.

Vill du veta mera läs bloggen.






1 kommentar :

  1. Den enda riktig nyhetsrapporteringen. Obama har även sagt att han tänker inte skriva under ett 40årigt avtal mellan USA och Israel, där USA garanterar Israel olja ifall Israel skulle bli i en akut kris situation. Hoppas att Israel sätter i gång med "fracking" med detsamma

    SvaraRadera

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)