torsdag 26 mars 2015

Obamas raseri.

Ser man på Obamas samlade tjuvtricks tycks det snarast tyda på en svår hjärnsjukdom. Han startade ISIS tillvaro i lugn och ro i Syrien, släppte ledaren från fängelse och lät dem löpa fritt. Han betraktar sig som ett militärt geni och vägrar lyssna på USAs militära experter. Anledningen till att ISIS fortfarande inte har övervunnits.

Hans senaste show av sitt raseri mot Netanyahu sägs ha berott på att Netanyahu i USA berättade om Obamas förräderi och vägran att berätta sina planer för Kongressen.

Nu kör han med det helt ohållbara att använda terrorister för att bekämpa terrorister, och överger USAs gamla vänner i Mellanöstern. Senaste är hur han lämnade Jemen för att överlämna kontrollen till Iran.



Titta: "Obama är utom kontroll"


Demokrat kallar Obama  "desperat" för en utrikespolitisk prestation på Israels bekostnad.

Av Eliran Aharon Ari Yashar
Först Publicerad: 2015/03/26, 17:17



Arutz Sheva fick chansen att tala med Dov Hikind (D-NY) om nedfallet mellan USA: s president Barack Obama och premiärminister Benjamin Netanyahu, som historiker har bedömt som "aldrig tidigare skådad."

Senatorsonden undersöker om Obama finansierade V15 kampanjen mot Netanyahu, Hikind anmärkte att Obama "arbetat mycket hårt" för att försöka förhindra att Netanyahu  lyckas - vilket i slutändan han gjorde, med att vinna över Labor med 30 platser mot 24.

Demokraten erkände "Jag förstår inte Obama, du vet att han är lite utom kontroll." Han tillade dock att relationen mellan Israel och USA "kommer att bli bra" trots den personliga konflikten Obama har underblåst.

"Obama är svårare, jag tror att nu är han väldigt  upprörd, men han är upprörd - det är dumt att vara ärlig - han är upprörd över att Obama förlorade, Israels folk vann, det är en demokrati", konstaterade han.

Antydande Obamas egna val, noterade Hikind att han vann i en kampanj där "många saker gjordes, vissa av dem kontroversiella även av det demokratiska partiet."

Försvara Netanyahus motstånd mot Irans nukleära affär formuleras, Hikind anmärkte att statsministern "fungerar inte för Barack Obama, utan han gör vad som är bra för Israels folk."

Han noterade att Obama inte verkar "få till det," i stället tycker han att Netanyahu bör följa hans vilja att fullfölja ett Iranaffär, som han föreslog han driver eftersom han "kanske vill ha ett ytterligare Nobelpris."

Med tanke på att Obama snabbt har blivit en "lam anka" till president, noterade Hikind att han är "desperat att åstadkomma något" på utrikespolitiken, så alla kan säga: titta vad jag åstadkommit. "

Hikind noterade att det är en sak Obama åstadkommit - han har oavsiktligt  fört saudierna och egyptierna närmare Israel genom att stärka Irans ställning och öka den delade hotet på de tre nationerna.

På tal om kärnkraftsaffären, sade Demokratiska Hikind att en farlig överenskommelse inte får tillåtas "i ryggen på Israel." Han påpekade att fraansmännen också är oroliga för affären, och när uppgifter om det kommer ut förutspådde han att demokrater och republikaner båda kommer att vara upprörda av affären.



US Spied on Israel Spying on US Iran Nuclear Negotiations?

Tovia Singer and Rod Bryant explain that when it comes to Israel and Iran, President Obama confuses friend and foe.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)