torsdag 16 april 2015

EU har ingen aning hur ta hand om alla illegala immigranter de har lockat hit.

Varning - immigranter
EU har, och Sverige speciellt, ägnat decennier åt att skyffla in så många illegala immigranter som möjligt i stället för att hjälpa dem där de är. De börjar inte desperat transportera sej till Europa om de inte fått tämligen säkra garantier att de sen får det bra på våran bekostnad - någon måste trots allt betala och de som orsakat eländet gör det inte eftersom de köper vapen för pengarna. Bara i lilla Sverige har SD varit och tittat på flyktingläger i bl.a. Jordanien - efter invandrarverkets huvudlösa
uttalande, "När Migrationsverket meddelade att alla flyktingar från krigets Syrien, där över 100 000 människor dött, skulle få permanent uppehållstillstånd i Sverige om de ansökte om asyl" (nu är det över 200.000) kan man gissa hur många som har drunknat efter ett sånt uttalande. Extrakostnaderna att transportera alla hit och ge dem lyxiga bostäder är enormt mycket högre än att hjälpa dem i flyktingläger tills tiderna förändras så de kan återvända hem.



Detta blev snabbt en internationell nyhet så varenda potentiell flykting vet det:

http://www.bbc.com/news/world-europe-24637144

http://www.cbc.ca/news/world/bastion-of-tolerance-sweden-opens-wide-for-syria-s-refugees-1.2508166

http://mic.com/articles/63489/in-surprisingly-bold-move-sweden-offers-a-home-to-all-syrian-refugees

http://syrianrefugees.eu/?page_id=622

http://www.npr.org/blogs/parallels/2014/12/05/368640533/swedens-tolerance-is-tested-by-tide-of-syrian-immigrants

Så vad gör Italien med flyktingarna? Ger dem korttidsvisa så de kan komma på ett tag till Schengenland vilket är ideala förhållanden för varje ISIS-terrorist förstås.

http://www.bbc.com/news/world-europe-22694022

http://www.dw.de/germany-tells-italy-to-solve-its-own-problems-in-tunisian-refugee-row/a-14980272

http://www.wsws.org/en/articles/2011/04/fran-a20.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/8443632/Germany-threatens-to-reintroduce-border-checks-in-row-over-Tunisian-refugees.html

http://www.theguardian.com/uk-news/2015/mar/11/syrian-refugees-uk-visa-asylum-seekers-visa

Det var faktiskt EU som om än motilligt hjälpte Obama att förvandla Libyen till ett terroristnäste. Inget ansvar?

EU kämpar för att konfrontera utmaningen med Medelhavets migranter

Associated Press
Publicerad: 16.04.15, 00:39

EUs nationer kämpar för att möta utmaningen av det exempellösa antalet migranter som kommer över Medelhavet och har få svar att lösa den humanitära katastrofen, som belyses av rapporter om att 400 personer drunknade i veckan.

Drivna främst av fattigdom och konflikter, har kanske 10.000 migranter och asylsökande försökt smyga in i EU under bara den senaste veckan och de europeiska nationerna har inga klara svar redo.

Högsäsongen kommer att blåsa dessa siffror skyhögt under de kommande veckorna, men det finns inga akuta EU-möten som planeras eller förslag redo att genomföras.

EU: s toppmigrations tjänsteman, Dimitris Avramopoulos, varnar i veckan att dessa tragiska scener är "tyvärr den nya normen och vi kommer att behöva justera våra svar därefter."







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)