fredag 24 april 2015

"Italien: Sveriges fel att tusentals dör på Medelhavet"

Denna artikel, länk, med ovanstående titel, säger ungefär samma sak som jag har skrivit flera gånger om,  Det är lockropen från speciellt Sverige som dränkt en stor del av Medelhavets offer. Nu börjar det komma fram, se DN-länken på ovannämnda länk.

EU (med Sverige prominent utmärkt) har gjort ingenting, gjort ingenting och plötsligt upptäckt att de illigala infiltratörena inte bara skadar oss utan också sig själva, och då möjligen börjar de fundera på problemet och inte bara släta över symptomen.

DN berättar idag att  de åtminstone börjat attackera en del av problemet - flyktingsmugglarna. Som tar bra betalt inte bara för båtfärder men transporten upp till Sverige, dit en majoritet vill komma efter lockropen från vår regering om att det bara är att komma. De har än inte kombinerat det med ansamlingen av ISIS-krigare i Libyen, utan sitter bara och hoppas. Har ISIS visat sig särskilt restriktiva fram till nu? Kan så många illegala infiltratörer komma över till EU finns inget skydd att de inte har smugit sig in i massan.

Löfvén har bara ropat på mera mera. Men det krävs ju viss intelligens för självinsikt.

Så det självklara är att de eliminerar ISIS i Libyen. Kan inte, vill inte?Låt dem komma då.






Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)