söndag 5 april 2015

Obama förklarar krig mot Israel.

I stället för att gratulera det israeliska folket för att vara ett av de få länder i Mellanöstern att inneha fasta fria och demokratiska val har Obama beslutat att tillfoga kollektiv bestraffning inte på Netanyahu, utan på alla israeler, även dess muslimska och kristna medborgare, för att ha ett val som inte kom ut som han ville att det skulle.


Terroristerna har också följt med stor entusiasm rapporter att Obamas administration överväger ompröva sin politik - att USA inte längre anser Israel en strategisk allierad i Mellanöstern.

Kort sagt är Obamas anti-Israeliska hållning den bästa gåvan amerikanerna kunde ha gett till muslimska terrorister och radikala araber.

Obama verkar inte heller vilja inse att på grund av hans tillbakadragande och vanvård är situationen i Mellanöstern i dag, med uppkomsten av islamiska staten och andra terrorgrupper, inte detsamma som det var till och med för fem år sedan.

Tack vare Obamas politik har nu iranierna och deras vänner nu kontroll över Irak, Jemen, Syrien och Libanon, och mycket av Bahrain, och har omringat oljefälten i Persiska viken. Samtidigt har USA tvingats stänga sina ambassader i tre arabländer - Syrien, Libyen och Jemen.

Även palestinier och araber är medvetna om det faktum att under nuvarande omständigheter skulle en palestinsk stat förr eller senare styras av jihadister och islamistiska terrorister, vars dröm är att förstöra Israel, Europa och USA

Det sista de amerikaner och européer behöver är ett annat islamiskt  extremist land som exporterar terrorism - med kärnvapen - till alla delar av jorden.

Den verkliga fienden är inte Netanyahu. Den verkliga fienden är Iran, Hizbollah, Hamas och Islamiska Jihad och ISIS.

Läs hela artikeln på http://www.gatestoneinstitute.org/5435/obama-war-israel





Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)