söndag 19 april 2015

"Splittrat EU väljer att stoppa huvudet i sanden"

DN har just en artikel med denna titel. De tycks äntligen ha upptäckt vad jag skrev om häromdagen. Det är oändliga lockrop från t.ex. Sverige i utländsk press om att alla som lyckas komma hit och har slängt sitt pass i tid får stanna och en massa pengar, så det är välkänt för varenda flykting och terrorist som låtsas vara flykting.
Absolut inga krav, inga krav att lära sig svenska, inga krav att gå i skolan tills de har kompetens nog att göra något. Knappt nåt krav att lämna in geväret i ett förråd. Brottslingar straffas knappast.

OM de överhuvudtaget har kapacitet att klara något över särskola! Läs denna artikeln av en specialist,
"Låg IQ förklarar varför invandrare inte integreras".

Minns hur EU/NATO hjälpte fram terroristerna i Libyen medan det var välkänt att al Qaida var en del av motståndet mot Khaddafi, men inte har de gjort ett dugg att återställa ordningen. Låt FN förvalta staten och sätta upp och bevaka UNHCR-styrda flyktingläger där. Vore mycket bättre än som nu där EU-ledarna utsätter hela den övriga EU-befolkningen för stor fara. (Och samtidigt eliminera UNRWA och sätt deras klienter i arbete så sparas ett antal miljarder - ytterst få har flytt från någonting.) Libyen är fullt av ISIS som nu trivialt kan smyga in bland flyktingar och komma till EU och göra vad de har lust med - som alltför många videos har visat. När de börjar eliminera europeiska museer och andra kulturskatter pga att EU  är helt öppet börjar EU kanske stånka över att de bjudit in dem. alla ISIS-anhängare i EU behöver inte heller åka till Nineve för att lära sig slå sönder statyer, räcker med YouTube. som studiematerial.

EU försöker tvinga alla medlemsländer att ta emot ILLEGALA immigranter! Vare sej de vill eller kan eller inte. Grekland borde direkt kunna dra av kostnaden för illegala infiltratörer från det de lånat från EU. Har de UNRWA-papper är de legala. Grekland har satt upp en del staket, vilket gjort EU rasande.

Kolla kartan ovan hur mycket plats det är i Libyen, FN öser såna otroliga summor på diverse, låt dom hyra ett stycke av Libyen och gör det till ett flyktingläger. Det hade blivit mycket mycket billigare och medborgare här hade inte lidit så mycket av alla muslimska trakasserier. Ett påtagligt resultat är länk. Ett annat ser du på länk1, länk2.

EU har inte ens satt upp stoppskyltar!

Som DN säger har EU:s ledare stoppat sina strutshuvuden i sanden.
Cecilia Malmström är en av dessa som sprider reklamen så långt som möjligt, jag kan se henne löpa ikring och spika upp informationen på varenda Nordafrikansk palm med en stor pil mot EU.

Jämför med Israel som hade stora problem med illegala infiltratörer från Afrika. De satte upp ett effektivt stängsel och inte en enda har drunknat i öknen sen dess - det går att stoppa alltså och med mycket mindre lidande än EU:s variant. Gör det känt att obildade  muslimer inte längre är välkomna, här är fullt. Icke-muslimer brukar anpassa sig, inte muslimer.







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)