lördag 16 maj 2015

Från Tobias blogg:"Wallström godkänner att palestinska terrorister använder vapen mot judarna ”

Se Tobias tankar.

Detta är vad Wallström, inbjuden av socialdemokratiska studenter , säger till en palArabisk journalist. Det är alltså Sveriges åsikt. Undrar vad Israel säger - att det är Sveriges sätt att visa hur välvilligt det är mot det Judiska Landet? Jag skickade det just till en israelisk skribent.

Diplomati har nu hållit på ett århundrade, senast Oslo-Avtalet, ska man fortsätta på samma sätt, med att ge palAraberna nästan vad de vill utan att de ger ett dugg? Liksom Obamas förhandlingar med Iran. De sker samtidigt som Khamenei säger att de inte alls tänker hålla några löften. Samma har skett i Osloavtalet och fram, inte ett enda löfte har hållits. Bura in terrorister? Minns Svängande bakdörrar-principen Arafat införde. In där fram, ut där bak.  Arafat lovade stopp på terror....  Han lovade stoppa hatpropaganda mot Israel och judar. Hur dagens hatutgjutelser låter kan du se. Han lovade ta bort hatet mot Israel i PLOs stadgar. Gjordes aldrig trots Peres påståenden, och de finns kvar i Fatahs Konstitution som t.ex.
Artikel (12) Fullständig befrielse av Palestina, och utrotande av den sionistiska
ekonomiska, politiska, militära och kulturella existensen.

Artikel (19) Väpnad kamp är en strategi och inte en taktik, och det palestinska
arabiska folkets väpnade revolution är en avgörande faktor i befrielsekampen att utrotaden sionistiska existensen, och denna kamp kommer inte att upphöra innan den
sionistiska staten rivs och Palestina är helt befriat.
Ska man tro att Wallström är påläst nog att känna till de punkterna? Vare sej hon vet eller inte är det lika illa.










Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)