fredag 11 september 2015

Hur mår flyktingarna? De flesta av dem?

De hör vansinnes-skallen från Svenska regeringen "alla är lika".
EU talar om att ta hit en halv miljon flyktingar från Syrien. Där kommer att vara 5 miljoner flyktingar i slutet av året uppskattningsvis, alltså får 90% inte komma hit utan får nöja sej med att vara sura på de som har "lyckats" komma i gräddfilen med hjälp av fiffel och båg. Hade de satsat pengarna i Mellanöstern hade de räckt mycket längre, men bara de räcker till gränsen för Tyskland eller Sverige samlas alla journalister för att ta snyftbilder av deras barn utan skägg sen är det fixat.

Hade Obongon och EU i stället satsat styrkan på att eliminera ISIS och rensa upp Syrien från de som ställt till med krig där, så syrierna hade kunnat göra vad de vill, åka hem, hade alla varit mycket gladare. Och under tiden förbättrat livet för 5 miljoner där de befinner sig, inte bara gräddfilen som får svenska socialbidrag livet ut.

När valloner kom till Sverige för 400 år sedan var det för att arbeta, inte leva på socialbidrag. De kom med kunskaper, de arbetade hårt. Dagens flyktingar? Ja, enstaka procent, resten... Valloner hade inte som hobby att hugga kniven i ryggen på folk på IKEA.

SD är det enda parti som sett ett syriskt flyktingläger utanför krigszon i Jordanien,  därför vägrar regeringen tala med dom - farligt att ha egna korrekta åsikter. De blir allt större:
http://nyheter24.se/nyheter/politik/801292-har-ar-sds-nya-rekordsiffror

http://www.expressen.se/nyheter/nya-rekordsiffror-for-sverigedemokraterna/

Trots flyktingkrisen – nya rekordsiffror för SD

Aftonbladet har en fantastisk förmåga att alltid säga allting helt bakvänt, har du märkt det? SD växer för att ALLA de andra DÖ-nikarna har demonstrerat sin oförmåga att göra något åt problemet, enbart att ta hit det. DÖ-gängets enda metod är att ge en mindre procentandel möjlighet att komma hit i gräddfilen och negligera alla andra. Nå, inte negligera men hade kostnaderna satsats på alla 5 miljoner där de redan befinner sig, hade alla mått bättre, inte bara de rika flyktingsmugglarna. De hade förstås inte hamnat med samma glans i världens tidningar, att de uppoffrar sig själva, förstör sig själva, för att ta in alla dessa flyktingar långt över vad UNHCR talar om.














Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)