söndag 6 september 2015

"Margot Wallström: EU:s trovärdighet står på spel"

Vår utrikesblondin är helt desperat att förstöra den västerländska judeokristna kulturen och dess invånare för en grej hon fått i huvudet. Längre kan hon inte tänka. Läs först länken.

Hon anser sig ha makt att tvinga länder att lyda hennes order även om det betyder destruktion. "EU:s trovärdighet" låter som när Obama ansåg sin trovärdighet stå på spel för en röd linje om Assads gas, och han blev lycklig när ryssarna hjälpte honom så han inte behövde göra något alls, och sket fullständigt att 200.000 syrier dödats, för där hade han inte satt nån röd linje. Margot låter precis likadan: hon talar om att ta emot 40.000 mestadels totalt inkompatibla muslimer och har inte en aning om att mer än 4 miljoner syriska flyktingar väntar på framtiden i Mellanösterns länder.  Nån annan lösning än att totalt förstöra EU kan hon inte se, Däer är mer än Ungern som försöker försvara sig mot henne.



Vad Margot vill ha på Göteborgs gator.
På sistnämnda länken ger jag en möjlighet, Titta på kartan där var det finns plats.  Samtidigt sitter ISIS i Libyen och väntar på att komma och halshugga oss och förstöra alla icke-muslimska minnesmärken i Paris och Rom, som de nu gör i Palmyra. När Obama kände för att mörda Khaddafi, som höll mycket bättre ordning på Libyern än som skett senare, hjälpte NATO och Europa gärna till men när det gäller att skydda EU på egen hand finns det ingen handlingskraft alls. Bara att hjälpa ISIS komma till Europa så mycket som möjligt.

Margots månadslön är rätt hög för det helt ointellektuella jobbet.
Vilka har makt nog att göra något? Obama och Putin. Måste man vänta på att Obama försvinner för att göra något, stoppa penningflödet till Iran där mycket går till Syrien?




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)