tisdag 1 september 2015

Mursis terrorister förstör det Egyptiska oljekontoret för att visa sin moral.

DN skriker politiskt korrekt att terrorledaren Mursis "val" var legalt. Ungefär som att ha personröster i en bikupa. Experter tvekar i högsta grad hur ett korrekt val kan göras i den röran där folk inte kan läsa eller skriva.

Mursi höll på att förvandla Egypten till en islamiststat utan ekonomi men med Obamas hjälp. USAs kvinnliga ambassadör tillhörde det Muslimska Brödraskapet enligt information och vem de är kan du läsa på länk.

Obama VILLE - liksom andra västledare inkl. Bildt (som twittrade Mursi mycket varma meddelanden) att Mursi som en del av hans fantastiska Islamska Vinter, att förstöra den icke-shiitiska delen av Arabavärlden. Undrar om Arabvärlden hade klarat mycket längre Obamadiktatur.

Sisi jobbar hårt på att Egypten ska klara sej från terroristerna och utvecklas.  Han gör vad han kan för att locka turister och slakta terrorister. BP har vågat borra efter gas och olja, och nu har alltså ett italienskt företag hittat ett stort gasfät utanför kusten. Som terroristerna inte gillar. Anledning? ja, fråga Mursikramarna som TT.



Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)