tisdag 1 september 2015

Obama försöker lura av Israel flera militära hemligheter för att berätta för världspressen och Iran. Cheney starkt mot avtal.

Se länk.
Obama har sedan han avslöjade Israels och USAs 40-åriga kärnvapensamarbete bara för att försämra Israels säkerhet, fortsatt ånga vidare på den banan.  Googla på något liknande Obama reveals Israeli military secrets så ser du hur det monstret har gjort vad han kunnat för att eliminera judarna.

Kolla hans lismande stil i den artikeln, ska vi kalla det försök till folkmord, Göbbels ljög bättre.




Vi minns många fall av hans babblande. Så fort Israel eliminerat vapen på väg från Iran till Syrien och Hizbollah har han meddelat pressen. När det var tal om Israels samarbete med Azerbaijan mot Iran var hans långa nos där och avslöjade detaljer som var mycket skadliga för både Israel och Azerbaijan. Se många andra fall i din Googles-sökning.

Israel kan inte LITA på någon men kan samarbeta med många, till och med Ryssland och Kina - och Indien förstås. Som de designar en missil Barak-8 tillsammans med Indien. Släpp inte nödvändig kontakt med Obama och hans administration. USA har maånga nog andra som står på Israels sida. De flesta.

Obama nämner att samarbetet mellan underrättelsetjänsterna borde återgå till gammalt, för att förhindra fler vapen från Iran till Hizbollah samtidigt som han ger Iran $150 miljarder för att göra just det. Någon som hört att Irans regim har förbättrat livet för Iranierna? Gett dom dricksvatten?

Nå, läs artikeln i alla fall - den är höjden av absurditet.


Cheney, förre vicepresidenten har skrivit en mycket skarp artikel om det katastrofala avtalet på länk. "Obamas avtal kommer att leda till den första användningen av kärnvapen sedan andra världskriget".

Man har upptäckt nya tillbyggnader till den kända Parchin kärnvapenforskningsinstallationen. vilket har fått Obama att deklarera att de inte ägnar sig åt kärnvapen där.......   Lika briljant som hans uttalande när det gällde Assads stridsgaser. Världens första stridsgas var klor, men i det sammanhanget deklarerade Obongon att det inte var något kemiskt vapen.........

Se också

UN nuclear watchdog: Iran building extension at disputed military site

Jag letade efter liknande info i svenska massmedia men.....














Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)