tisdag 12 september 2017

Svenska: Europas fördärv.

  • Europeiska ledare har accepterat förvandlingen av delar av sina länder till fiendens territorier. De ser att en demografisk katastrof äger rum. De vet att om två-tre årtionden kommer Europa vara styrt av Islam.
  • För tio år sedan sade historikern Walter Laqueur, och syftade på det han kallade för "Europas sista dagar" att den europeiska civilisationen höll på att dö ut och att endast gamla monument och museum skulle överleva. Hans diagnos var för optimistisk. Gamla monument och museum kan mycket väl komma att sprängas i luften. Se bara på vad de svarttäckta supportrarna för "Antifa" – en "antifascistisk" rörelse vars handlingar är mycket fascistiska – gör med statyer i USA.
Terrorattacken i Barcelona skapade samma reaktioner som alla de andra storskaliga terrorattackerna i Europa: tårar, böner, blommor, ljus, nallar och protester med budskapet att "islam innebär fred". När folk samlades för att kräva tuffare aktioner mot de ökande islamistiska influenserna över kontinenten konfronterades de av en "antifascistisk" demonstration. Muslimerna organiserade en demonstration för att försvara islam; de hävdade att muslimer som är bosatta i Spanien är de "största offren" för terrorism. Ordföranden för Spanska federationen för islamiska religiösa samfund, Mounir Benjelloun El Andaloussu, talade om en "konspiration mot islam" och sade att terroristerna var "instrument" för islamofobiskt hat. Borgmästaren i Barcelona, Ada Colau, grät inför kamerorna och sade att hennes stad skulle förbli "öppen" för alla invandrare. Guvernören i Katalonien, Carles Puigdemont, använde ett liknande språk. Spaniens premiärminister Mariano Rajoy, en konservativ, var den enda som vågade nämna jihadistisk terrorism med sitt rätta namn. Nästan alla europeiska journalister sade att Rajoys ordalag var för stränga.













Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för kommentar - jag godkänner när jag har läst den! Om den är värd att godkännas :)